Politica de confidentialitate

SC West IT Grup SRL a fost inscrisa sub nr 22283 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, avand scopurile "reclama, marketing si publicitate" si "statistica".


In conformitate cu noile reglemantari UE privind regulamentul GDPR, va sugeram sa cititi si Declaratia noastra de confidentialitate, prezentata mai jos:

 

West IT Grup SRL – Declaratia de confidentialitate

 

Vă respectăm confidențialitatea și ne angajăm să vă protejăm datele personale. Această declarație de confidențialitate vă va informa cu privire despre modul în care vă gestionăm datele personale, drepturile dvs. de confidențialitate și modul în care vă protejează legea. Citiți cu atenție această declarație de confidențialitate înainte de a utiliza Serviciile noastre.

 În această declarație de confidențialitate:

Servicii înseamnă orice produse, servicii, conținut, caracteristici, tehnologii sau funcții și toate paginile de internet, aplicațiile și serviciile corespunzătoare pe care vi le oferim.

Platformă înseamnă paginile de internet, aplicațiile mobile, paginile de internet mobile sau alte proprietăți online prin care ne oferim Serviciile.

 1.   Cine suntem?

West IT Grup SRL este un operator cu sediul în București, Sos. Panduri Nr. 71, etajul 3, sectorul 5, înregistrată în Registrul Comertului de pe lângă Tribunalul Bucureşti sub nr. J40/7891/2011, cod unic de înregistrare RO 22569555, care ofera servicii de fitness si aerobic in cadrul unui spatiu amenajat corespunzator situat la adresa sediului social (denumită în mod colectiv "Westlife", "noi", "nouă" sau "noastre" în această declarație de confidențialitate).

 2.   Ce date colectăm despre dumneavoastră?

Date furnizate prin interacțiuni directe

Înregistrarea și alte informații despre persoana

Când vă înregistrați pentru a utiliza serviciile noastre, colectam următoarele informații despre dvs.:  

 • numele dvs.;
 • numarul numeric personal;
 • adresa de e-mail;
 • numărul de telefon mobil;
 • fotografia dvs;
 • numele si telefonul unei persoane de contact in caz de urgenta.

 3.    Colectăm date de la copii?

Serviciile noastre nu sunt destinate de regula minorilor insa daca se ofera acceptul apartinatorului legal si se doreste acest lucru de catre client, vom inregistra aceleasi date de mai sus.

 4.    De ce procesăm informațiile dvs. personale?

Vom folosi datele dvs. personale doar atunci când legea ne permite. Cel mai frecvent, vom folosi datele dvs. personale în următoarele situații:

 • Pentru indentificarea dumneavoastra in sistemul nostru informatic si pentru a va permite accesul in sala de sport in baza acestei identificari (inclusiv a verificarii valabilitatii abonamentului);
 • Pentru a evita eventualele fraude din partea altor clienti in ceea ce priveste identitatea dvs;
 • Pentru a va proteja identitatea fata de alti clienti potentiali rau voitori;
 • Pentru a va putea contacta in caz de nevoie;
 • Pentru a va informa asupra promotiilor, calendarului de lucru, programului in timpul sarbatorilor legale sau a vacantei, etc;
 • Pentru a va informa asupra valabilitatii abonamentului dvs si pentru a va putea oferi informatii privind istoricul vizitelor dvs la sala noastra de sport;
 • În cazul în care trebuie să executăm contractul pe care suntem pe punctul de a-l încheia sau l-am încheiat cu dvs.
 • Unde este necesar pentru interesele noastre legitime să îmbunătățim Serviciile noastre și să vă punem la dispoziție o Platformă sigură și securizată.
 • Atunci când trebuie să respectăm o obligație legală sau de reglementare.

În anumite circumstanțe, este posibil să vă procesăm și datele personale cu consimțământul dvs. Dacă facem acest lucru, vă vom anunța scopul și categoria de date cu caracter personal care trebuie procesate în momentul în care cerem consimțământul dvs.

 Noi prelucrăm informațiile de mai sus pentru o performanță adecvată a contractului nostru cu dvs., pentru a ne îmbunătăți serviciile și pe baza interesului nostru legitim de a preveni frauda.

 5.    Cum vă vom informa despre modificările din declarația noastră de confidențialitate?

 Este posibil să modificăm din când în când această declarație de confidențialitate. Vom publica modificări pe pagina noastra web www.westlifefitness.ro  și vă vom informa prin e-mail sau prin sms. Dacă nu sunteți de acord cu modificările, ne pueti oricand solicita stergerea dateleor dvs din sistem printr-o cerere scrisa sau mesaj de tip e-mail sau sms, precizand numele dvs.

 6.    Drepturile dvs.

 În anumite circumstanțe, aveți drepturi în temeiul legilor privind protecția datelor în ceea ce privește datele dvs. personale.

Dacă doriți să exercitați oricare dintre drepturile de mai jos, contactați-ne folosind

Dreptul de a solicita accesul la datele dvs. personale (denumit în mod obișnuit "solicitarea de acces la persoana vizată"). Aceasta vă permite să primiți o copie a datelor personale pe care le deținem despre dvs. și să verificați dacă o procesăm în mod legal.

Dreptul de a solicita corectarea oricăror date pe care le avem despre dvs. Acest lucru vă permite să aveți orice date incomplete sau inexacte pe care le deținem despre dvs. corectate, deși este posibil să fie necesar să verificăm corectitudinea datelor noi pe care ni le furnizați.

Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. personale. Aceasta vă permite să ne cereți să suspendăm procesarea datelor dvs. personale în următoarele scenarii: (a) dacă doriți să stabilim acuratețea datelor; (b) în cazul în care utilizăm datele ilegal; (c) în cazul în care aveți nevoie să păstrăm datele, chiar dacă nu mai avem nevoie de ele, deoarece aveți nevoie pentru a stabili, a exercita sau a apăra revendicări legale; sau (d) v-ați opus utilizării de către noi a datelor dvs., dar trebuie să verificăm dacă avem motive legale imperative de a le utiliza.

Dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. personale. Acest lucru vă permite să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele personale acolo unde nu există motive întemeiate să continuăm să le procesăm. De asemenea, aveți dreptul să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele dvs. personale în cazul în care ați exercitat cu succes dreptul dvs. de a obiecta asupra procesării (a se vedea mai jos), dacă am prelucrat informațiile dvs. în mod ilegal sau dacă suntem obligați să ștergem datele dvs. personale pentru a respecta legislația locală. Vă rugăm să rețineți că, în anumite scopuri, suntem obligați din punct de vedere legal să păstrăm datele dvs.

Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale în cazul în care vă bazați pe un interes legitim (sau pe al unui terț) și există ceva despre situația dvs. particulară care vă face să doriți să obiectați asupra prelucrării pe acest motiv pe măsură ce simțiți că are impact asupra drepturilor și libertăților fundamentale. De asemenea, aveți dreptul să obiectați în cazul în care vă prelucram datele dvs. personale în scopuri de marketing direct. În unele cazuri, putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a procesa informațiile dvs. care depășesc drepturile și libertățile dumneavoastră.

Dreptul de a solicita transferul datelor dvs. personale către dvs. sau către un terț. Vă vom furniza dvs. sau unui terț pe care l-ați ales, datele dvs. personale într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit, care poate fi citit de mașină. Rețineți că acest drept se aplică numai informațiilor automate pentru care v-ați dat inițial consimțământul pentru a le utiliza sau în cazul în care am utilizat informațiile pentru a încheia un contract cu dvs.

Dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul privind prelucrarea datelor dvs. personale. Acest lucru nu afectează legalitatea oricărei prelucrări pe care am efectuat-o deja pe baza consimțământului dat anterior.

Nu este necesară nicio taxă în mod obișnuit: nu va trebui să plătiți o taxă pentru accesarea datelor dvs. personale (sau pentru exercitarea oricăruia din celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. este vădit neîntemeiată, repetată sau excesivă. În mod alternativ, este posibil să refuzăm să respectăm solicitarea dvs. în aceste circumstanțe.

Termen limită de răspuns: Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în decurs de 30 zile. Ocazional, poate dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau ați făcut mai multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța și vă vom ține la curent.

În plus, aveți dreptul să faceți plângere în orice moment autorității responsabile de protecția datelor. Puteți găsi datele de contact in secțiunea 13.

Cu toate acestea, înainte de a face o plângere autorității pentru protecția datelor, apreciem ocazia de a ne ocupa noi în primul rând de problemele dvs.. În acest sens,  vă rugăm să contactați Ofițerul de Protecție a Datelor folosind Formularul de Contact.

 

 7.    Comunicare și Marketing

Vom comunica cu dvs. prin e-mail, prin SMS sau prin notificare de aplicație în legătură cu Serviciile/Platforma noastre pentru a vă confirma înregistrarea, pentru a vă informa în cazul în care înregistrarea anunțurilor este în direct/a expirat și pentru alte mesaje tranzacționale în legătură cu Serviciile noastre. Deoarece este imperativ ca noi să vă furnizăm astfel de mesaje tranzacționale, este posibil să nu puteți renunța la astfel de mesaje.

Cu toate acestea, puteți să ne cereți să nu mai trimitem comunicarea dvs. de marketing în orice moment, accesând link-ul de dezactivare din e-mail sau SMS-ul trimis sau prin modificarea setărilor de comunicare din contul dvs. În cazul în care aveți probleme în modificarea acestor setări, vă rugăm să ne contactați folosind Formularul de Contact.

Este posibil să primiți comunicări de marketing de la noi dacă:

 • ați solicitat astfel de informații de la noi;
 • utilizați Platforma sau serviciile noastre;
 • ne-ați furnizat detaliile când ați intrat într-o competiție; sau
 • v-ați înregistrat pentru o promoție.

 8.    Cu cine împărțim datele dvs.?

Este posibil să împărtășim datele personale cu părțile prezentate mai jos, în scopurile stabilite în secțiunea 4  de mai sus.

Companiile afiliate - Putem împărtăși datele dvs. cu alte companii și ne ajută să furnizăm servicii de operare a afacerilor, cum ar fi îmbunătățiri ale produselor, asistență pentru clienți și mecanism de detectare a fraudei. Orice partajare a datelor cu caracter personal va fi întotdeauna supusă măsurilor de protecție sau unui acord de transfer de date care definește în mod clar obligațiile părților și asigură măsurile tehnice și de organizare pentru a vă proteja datele.

Furnizori de servicii terțe: Utilizăm furnizori de servicii terțe pentru a ne ajuta să furnizăm anumite aspecte ale Serviciilor noastre. Furnizorii de servicii pot fi localizați în interiorul sau înafara zonei "SEE".

Efectuăm controale asupra furnizorilor de servicii terțe și le solicităm să respecte securitatea datelor dvs. personale și să le trateze în conformitate cu legea. Nu le permitem să utilizeze datele dvs. personale în scopuri proprii și să le permită doar să vă proceseze datele personale în scopuri specificate și în conformitate cu instrucțiunile noastre.

 Furnizori de publicitate și de analiză: Pentru a îmbunătăți serviciile noastre, uneori vom distribui informațiile dvs. neidentificabile furnizorilor de analiză care ne ajută să analizăm modul în care oamenii utilizează Platforma/Serviciul nostru. Împărtășim informațiile dvs. cu ei în formă neidentificabilă pentru monitorizarea și raportarea eficacității livrării de campanii către partenerii noștri de afaceri și pentru analiza internă a companiilor.

Autoritățile de aplicare a legii, autoritățile de reglementare și altele: putem divulga datele dvs. personale autorităților de aplicare a legii, autorităților de reglementare, organelor guvernamentale sau publice și altor părți interesate care respectă cerințele legale sau de reglementare.

 9.  Unde stocăm datele dvs. și pentru cât timp?

Datele pe care le colectăm despre dvs. vor fi stocate și procesate în servere securizate, pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă pentru utilizatori. Vom păstra datele dvs. personale atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pe care le-am colectat, inclusiv în scopul satisfacerii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare.

Pentru a determina perioada de păstrare adecvată pentru datele cu caracter personal, luăm în considerarea valoarea, natura și sensibilitatea datelor personale, riscul potențial de vătămare cauzat de utilizarea neautorizată sau divulgarea datelor dvs. personale, scopurile pentru care procesăm datele dvs. personale și putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace și cerințele legale aplicabile.

În cazul în care aveți întrebări legate de perioada de păstrare a datelor dvs., vă rugăm să ne contactați folosind Formularul de Contact.

 10.  Măsuri tehnice și de organizare și securitatea prelucrării

Toate informațiile pe care le primim despre dvs. sunt stocate pe servere securizate și am implementat măsuri tehnice și organizatorice adecvate și necesare pentru a vă proteja datele personale. Westlife evaluează în permanență securitatea rețelei și gradul de adecvare al programului său intern de securitate a informațiilor, care este destinat: (a) să vă ajute să vă asigurați datele împotriva pierderii, accesului sau divulgării accidentale sau ilegale; (b) să identificați riscurile previzibile în mod rezonabil pentru securitatea Westlife (c) să minimizați riscurile de securitate, inclusiv prin evaluarea riscurilor și prin testarea periodică. În plus, asigurăm că toate datele de plată sunt criptate utilizând tehnologia SSL.

Rețineți că, în ciuda măsurilor pe care le-am implementat pentru a vă proteja datele, transferul de date prin Internet sau alte rețele deschise nu este niciodată complet sigur și există riscul ca datele dvs. personale să fie accesate de terți neautorizați.

 11.  Referințe de pagini de internet ale terților

Platforma noastră poate conține trimiteri către pagini de internet sau aplicații ale terților. Dacă faceți clic pe unul dintre aceste referințe, rețineți că fiecare dintre ele va avea propria politică de confidențialitate. Nu controlăm aceste pagini de internet/aplicații și nu suntem responsabili pentru aceste politici. Când părăsiți Platforma noastră, vă încurajăm să citiți notificarea de confidențialitate a fiecărei pagini de internet pe care o vizitați.

 

12.  Detalii de contact 

Pentru orice informații suplimentare sau pentru a vă exercita drepturile, vă rugăm să  contactați Ofițerul nostru de Protecția Datelor folosind [Formularul de Contact]. De asemenea, puteți contacta Controlorul de date pentru serviciile locale:

Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor

Adresă: B-dul Magheru 28-30, Sector 1, BUCUREŞTI

Date de contact: Tel. +40 21 252 5599, Fax +40 21 252 5757, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro, Website: http://www.dataprotection.ro/

Pentru problemele locale cu privire la protecția datelor, autoritatea locală poate fi contactată în limba română.

 

 

Administrator

Popescu Andrei